Site icon UA Today News

Як спланувати ремонт квартири з нуля: ключові етапи й поради

Як спланувати ремонт квартири з нуля: ключові етапи й поради

Ремонт квартири під ключ — це задача із зірочкою. Враховувати потрібно особисті побажання, загальну площу квартири, планування, функціональність простору. Щоб зекономити час й залишитися задоволеним готовим ремонтом, краще довірити його професійним дизайнерам. Команда Наталії Гуменюк знає як спланувати ремонт на найвищому рівні. За посиланням https://gumenyuk-design.km.ua/ про неї можна дізнатись більше. 

Етапи підготовки до ремонту

Ремонт завжди починається з планування. Цей етап умовно розділимо на кілька додаткових. Насамперед продумайте бюджет й до фінального кошторису додайте 20% від прорахованої суми. Бюджет формується на основі Ваших побажань. Для цього враховуйте наступне:

Останній пункт розглянемо детальніше. Ремонт квартири з нуля вимагає ретельнішого планування. Як тільки його завершено, створюється дизайн-проєкт. В ньому відображаються усі деталі: від загального інтер’єру й кольору стін до обраних меблів та декору. Це дає змогу продумати усі ремонті роботи й дотриматися часових рамок. Цю задачу краще довірити професійним дизайнерам. 

Після цього можна переходити власне до етапів ремонту:

Як тільки усі ці етапи завершено, можна переходити до декорування. Аксесуари підбираються відповідно до загального інтер’єру та Ваших побажань. Після цього залишається оцінити результат ремонту. 

Пришвидшити й спростити ремонт квартири можливо, якщо співпрацювати з дизайнерами. Вам не потрібно шукати підрядників або самостійно планувати усі деталі. Усе це виконають професійні дизайнери команди Наталії Гуменюк. Вам знадобиться лише перевірити фінальний результат й насолоджуватися гармонічним інтер’єром. 

Exit mobile version