Сб. Июл 27th, 2024
    Тентові зсувні механізми на причепах, напівпричепах, автофургонах

    Тентові зсувні механізми на причепах, напівпричепах, автофургонах відносяться до певного типу конструкції, завдяки якій вантажі великих габаритів або нестандартних розмірів успішно розміщуються на всьому вантажному просторі спецтехніки. При цьому доступ до кузова можливий у зручний для цього час. Зсув тенту здійснюється легко.

    У цьому процесі задіяні ролики. Це може бути ролик бічної стійки Т-подібний 31*27*96. Даною фурнітурою забезпечується плавність ковзання. Матеріал, з якого виготовлена деталь, сприяє тривалому її використанню.

    В час сьогодення вантажний автомобіль став елементом глибокого процесу логістики. Транспортування товару – це і прогноз, і контроль, і оптимізація процесу доставки товару. Успішно вирішуючи практичні питання можна заощадити час і сили, досягти добрих результатів. Так, полегшений профіль в конструкції тенту позначиться на вазі зсувного механізму. Він зменшиться, відповідно, причіп стане легшим. У нього можна завантажити товар більшої ваги. При цьому заощаджується паливо. Ходова частина і каркас, що несе, отримують менше навантаження.

    Ролик бічної штори 35*29*126,5 – важливий елемент у зсувному механізмі. Тент експлуатується дуже ко-мфортно. Швидкість завантаження зростає. Транспортний засіб набуває своєрідної мобільності.

    Компанія «Комтранс Україна» виробляє, постачає та продає фурнітуру для вантажних автомобілів у числі якої і тентова фурнітура. В асортименті виключно якісний сертифікований товар. Якість – запорука но-рмального функціонування будь-якого механізму.

    От admin