Сб. Июл 27th, 2024
    Що таке міжнародна пошта та скільки вона коштує

    Розвиток інформаційних технологій дозволив підприємцям з України пропонувати власну продукцію жителям інших країн, водночас забезпечуючи дійсно швидку доставку. Наразі транспортні компанії здатні виконати замовлення буквально за декілька днів або тижнів. Все залежить від габаритів посилки та адреси відправника та отримувача. Розрахувати вартість міжнародної доставки та дізнатися більше, що це таке, можна на сайті компанії «Western Bid»: https://westernbid.com/shipping.

    Скільки коштує міжнародна пошта

    Безумовно, щоб проаналізувати конкурентоспроможність власного товару на іноземних ринках, потрібно розрахувати його повну собівартість, включно з послугами доставки. Саме тому варто ознайомитися з основними факторами, які мають вплив на ціноутворення вартості на послуги транспортних компаній.

    Отже, ціна посилки, яка буде прямувати в іншу країну, напряму залежить від кількох основних факторів:

    1. Способу ціноутворення, який використовує транспортна компанія. Різні фірми пропонують різні ціни на власні послуги. Вони використовують різний тип транспорту, що також суттєво впливає на вартість. Тому послугами певних компаній краще користуватися при доставці товарі, наприклад, в США, інші ж можуть бути вигідними при транспортуванні в Європу. Потрібно використовувати спеціальний калькулятор, щоб розібратися, що саме буде найбільш вигідною пропозицією для вас.
    2. Розміри посилки. Вартість відправлення напряму залежить від габаритів та маси товару, який відправляється за кордон. Обов’язково врахуйте цей фактор та правильно введіть необхідну інформацію в калькулятор для точних розрахунків.
    3. Додаткові послуги. Збільшити вартість транспортування можуть такі варіанти як вартість зберігання, послуги фулфілменту та тривалість пересилки. 

    Міжнародна пошта – це перш за все можливість значно розширити коло своїх клієнтів. Саме тому питанню логістики варто приділити багато уваги, оскільки таким чином ви зможете зробити свій бізнес успішнішим.

    Що можна надіслати міжнародною поштою

    Конкуренція на ринку електронної комерції дуже велика. Якщо ви хочете просувати свій товар через маркетплейс (наприклад, Etsy), ви зіштовхнетеся з багатьма іншими користувачами цієї платформи. Але також існують багато інтернет-магазинів, які можуть пропонувати ту ж продукцію, що й ви.

    Багато відправників намагаються запропонувати якусь унікальну продукцію і під час цього порушують певні правила міжнародної пошти. Саме тому потрібно обов’язково ознайомитися з тим, що можна пересилати, а шо ні. 

    Загалом в США та країнах Європи забороняється будь-яка пересилка та реалізація продукція, яка пропагує тероризм, насилля чи порнографію.

    От admin