Сб. Июл 27th, 2024
    Подарунок подрузі: білизна, косметика, сертифікати й інші приємності

    Хто ще знає вашу подругу так добре, як ви? Ніхто! А тому ваш сюрприз на її свято має бути не лише приємним та ідеальним, а й влучним. Ми розуміємо, що на підготовку не завжди вистачає часу, та ви не про все можете згадати. Тому наша підбірка — ваш промінчик надії на те, що ваш подарунок подрузі буде оригінальним і достойним цьогоріч.

    Аксесуари, предмети домашнього затишку, сертифікати на враження чи покупки в магазині косметики — ми підготували для вас варіанти, які врятують в будь-якому випадку. Обирайте той, що найбільше підходить майбутній винуватиці свята, та подаруйте їй приємні спогади.

    Варіанти презентів подрузі-трудоголіку

    Цілеспрямовані друзі в оточенні мотивують на розвиток, працювати більше та досягати успіху. Проте важливо мати у житті баланс і не забувати про відпочинок. Якщо ваша подруга ще та бджілка-трудівниця, то обов’язково зрадіє наступним подарункам:

    • Відвідування SPA-салону. Масаж, різні обгортання, скраби для тіла, хамам — речі, які не залишають байдужою жодну жінку. Вони подарують тілу й розуму справжній відпочинок та перезавантаження.
    • Ортопедична подушка — те, що потрібно жінці, якій вже за 25. Вам може здатися, що це нудно. Та насправді з нею сон буде набагато кращим, якіснішим та принесе більше сил для досягнення нових висот.
    • Прогулянка на конях. Робота забирає у нас дуже багато сил та енергії та, щоб не перегоріти в середині, нам потрібне відновлення. Катання верхи на конях допоможе позбутися стресу та негативних думок, принесе розслаблення та хороший настрій.

    Індивідуальні варіанти подарунків

    А як вам ідея дарунка на замовлення? Обрана річ, виготовлена за власними параметрами, буде одна єдина у світі — це дозволяє відчути унікальність та особливість. Що можна замовити в індивідуальному виконанні:

    • сумка;
    • пара чобіт;
    • білизна або купальник;
    • гаманець чи блокнот з гравіюванням.

    Взагалі персоналізувати можливо будь-що. Головне — обрати річ, яка дійсно буде потрібною отримувачці й принесе їй користь.

    Ідеї сюрпризів красуні

    Погодьтеся, кожна дівчина має власну косметичку, улюблені засоби та любить проводити час перед дзеркалом — ну дуже подобається нам чепуритися та підкреслювати свої сильні сторони. Тож є перелік речей, які обов’язково потрібні кожній:

    • Подарунковий сертифікат у магазин косметики. Не завжди легко підібрати засоби за типом шкіри чи потрібним тоном. Якщо ж все-таки хочеться поповнити косметичку, сертифікат в магазин косметики стане найкращим рішенням.
    • Набір для домашнього SPA. Часом хочеться темряви, запалених свічок, ванни з пінкою та мінеральну маску на обличчя — чому б ні? Зберіть власноруч або оберіть вже готовий набір для домашніх SPA-процедур і комплектуйте його столиком-полицею, де можна поставити планшет, свічки та бокал з червоним сухим і забудьте про подругу у кожен суботній вечір.

    Подарунки-враження

    Якщо хочеться зробити подарунок з перчинкою — нові емоції стануть прекрасним рішенням. Переходьте на в магазин bodo та обирайте найкращий варіант серед сотень ідей. Подаруйте приємні спогади — матимете цікаві теми для розмов ще для багатьох дівочих посиденьок.

    Бажаєм вам бути тою подругою, яка вміє дарувати найкращі подарунки небайдужим людям!

    От admin