Пт. Май 3rd, 2024

    Таку можливість інвесторам надає проект по будівництву будиночків для відпочинку та здачі в оренду на території гори Красія, що в Закарпатській області. Про це розповів на організованій ГО Головне управління міжнародного економічного розвитку, прес-конференції, засновник проекту КМ КРАСІЯ РЕЗІДЕНС — Гондорчин Сергій Федорович.

    Крім цього, кожен з інвесторів вкладаючи кошти в будівництво свого будиночку на території КМ КРАСІЯ РЕЗІДЕНС, робить великий внесок в роботу над програмою по залученню іноземних інвестицій в Україну. Так як своїми діями показує іноземним інвесторам, що інвестування в бізнес на території України є актуальними та вигідним не дивлячись на всі обставини та даний не легкий для нас усіх час. Інвестори нашого проекту показують всьому світу свою сміливість, нескореність, незламність та віру в перемогу нашої держави. Це справжні Українці завдяки яким, нашим проектом зацікавилися іноземні інвестори.


    Також на прес-конференції засновник проекту КМ КРАСІЯ РЕЗІДЕНС відповів і на інші питання які задала спікер ГО Головне управління міжнародного економічного розвитку — Машіка Каріна Степанівна, основною метою якого є залучення іноземних інвестицій в Україну.

    В прес-конференції також брали участь керівник відділу по роботі з інвесторами компанії ТОВ РЕЛЬЕФ ЛТД — Хоменко Сергій Васильович. Інвестор окремих розділів інвестування проекту КМ КРАСІЯ РЕЗІДЕНС — Димитров Олексій Валентинович. Перекладач арабської мови ТОВ РЕЛЬЕФ ЛТД, та представник інвесторів з Об’єднаних Арабських Еміратів — Бабич Петро Петрович. Представник компанії Аква Тех Ресурс — Губарь Юрій Валерійович та інші учасники та партнери проекту КМ КРАСІЯ РЕЗІДЕНС.

    Про все це більш детально ви можете дізнатися та подивитись на ютуб каналі: РЕЛЬЄФ ДЕВЕЛОПМЕНТ.

    Переглянувши відео на тему: Прес-конференція КМ КРАСІЯ РЕЗІДЕНС / Бізнес центр IQ / Інвестиції в нерухомість Закарпаття.

    От admin