Сб. Июл 27th, 2024
    Де вигідно придбати Біткоїн через ПриватБанк?

    Біткоїн вважається однією з перших криптовалют, що поклав початок нової ери фінансової віртуальної реальності. З його появою змінився світогляд на сталі фіатні гроші та розпочалось будування нової екосистеми для цифрових активів. Оскільки випуск першої монети був в далекому 2009 році, на сьогодні розвиток криптовалют досяг небувалих вершин. Тепер світу відомі тисячі криптомонет та токенів, якими активно користуються люди. Вони надають своїм користувачам багато можливостей. Наприклад, за криптовалюту можна придбати телефон, велосипед, будинок, автомобіль, коштовності, розрахуватись нею за послуги, а також у звичайному інтернет-магазині. З її допомогою можна здійснювати інвестування та трейдинг. Також її можна добувати самостійно завдяки такому процесу, як майнінг. Проте, для цього Вам знадобляться потужні обчислювальні машини, на яких буде відбуватись безпосередньо сам видобуток. 

    Якщо Ви теж належите до того кола людей, що активно цікавляться криптовалютами і не знаєте де і як купити біткоїн через Приват24, тоді маємо гарні новини для Вас. Спеціально для такого, а також багато інших варіантів обміну, був розроблений криптообмінник Coin24.com.ua. Радимо Вам ознайомитись з головними його перевагами, аби Ви переконались в тому, що ця платформа є дійсно кращою на цифровому ринку України. 

    Що пропонує Coin24.com.ua своїм клієнтам?

    • Зекономити свій час на довгому очікуванню підтвердження та зарахування коштів, оскільки робота сайту відбувається в автоматичному режимі без перерв та вихідних днів. 
    • Ми пропонуємо консультацію наших компетентних менеджерів, що на зв’язку з 08:00 до 24:00 включно. Ви можете звернутися до них по будь-якому питанню, що виникло в ході оформлення заявки. 
    • На сайті підключено понад 50 найзатребуваніших криптовалют: Waves, Vechain, yearn.finance, Cosmos, ChainLink Token, Tether, USD Coin, Ripple, WhiteBit Token, Polygon, Synthetix Network Token, Band Protocol, Doge, Uniswap, Polkadot, The Sanbox та багато інших. 
    • Ми завжди слідкуємо за усіма новинами цифрового ринку, тому Вам пропонуємо найактуальнішу та найдостовірнішу інформацію, що знаходиться в нашому розділі статей. Там Ви можете прочитати детальний огляд на кожну монету, а також багато іншого. 
    • Ми цінуємо кожного нашого клієнта, тому розробили дворівнену реферальну програму, кешбек та Bounty-кампанію, що допоможуть Вам отримати бонусні кошти на свій криптогаманець. Пам’ятайте, чим більшою буде сума Вашого обміну, тим більше буде відсоток кешбеку. 
    • Coin24.com.ua співпрацює лише з перевіреними платіжними системами та банківськими установами, ось деякі з них: Монобанк, Приват24, Ощадбанк, AdvCash, Perfect Money.
    • Є вивід криптовалюти на готівку, безготівковий розрахунок. Також є досить популярний варіант обміну криптовалюти на криптовалюту. 
    • Раді сповістити Вас, що сервіс працює не тільки в Україні, але й у багатьох містах Чехії та Польщі. 

    Як можна придбати BTC через ПриватБанк на Coin24.com.ua?

    Для того, щоб здійснити обмін біткоїну чи іншої монети за участю Приват24, у Вас має бути активна фізична дебетова і кредитна картка банку. Щоб купити криптовалюту на Coin24.com.ua, дотримуйтесь наступних етапів: 

    1. Спочатку зареєструйтеся на сайті, це дозволить Вам здійснювати обмінні фінансові операції. 
    2. Потім перейдіть на головну сторінку сайту та оформіть заявку на продаж чи купівлю криптовалюти та виберіть «Privat24 UAH».
    3. Далі вкажіть ту кількість криптовалюти, яку необхідно обміняти.
    4. Після цього, Вам потрібно вказати реквізити банківської картки та пройти верифікацію платіжної картки на Coin24.com.ua.
    5. Пропишіть адресу персонального криптогаманця, куди буде зараховано крипту після оплати заявки.
    6. Оплатіть Вашу заявку та чекайте на зарахування коштів.

    Приєднуйтесь до більше аніж 20 000 клієнтів сервісу Coin24.com.ua, що повертаються до нас знову і знову. 

    От admin