Сб. Июл 27th, 2024
    Актуальні тренди суконь цього сезону

    З приходом весни кожна жінка замислюється над оновленням гардероба. Тепла погода надихає на експерименти з образами, але модні тенденції іноді важко вловити. Тому слід покладатись на поради стилістів у плані того, як обрати модну та комфортну сукню.

    Які сукні мають бути в гардеробі кожної жінки

    Як відомо, сукня – один із найбільш романтичних та грайливих образів. Саме тканина та її колір додають відповідної легкості. Не зважаючи на вік та переваги у фасонах, купити сукні у Львові ви зможете на будь-який смак та тип фігури. Головне – отримати комфорт під час носіння.

    Сукня стає головним акцентом у образі жінки. У гардеробі будь-якої модниці мають бути різні моделі:

    • повсякденні – дуже комфортні у спортивному або кежуал-стилі;
    • ділові – для роботи, шопінгу та прогулянок, з мінімумом елементів декору;
    • вечірні – міді або максі, з глибоким декольте, розрізами, підходять для урочистих подій;
    • коктейльні – ідеальні для вечора в колі друзів, корпоративів та вечірок.

    Яким моделям віддати перевагу у цьому сезоні

    Трендом цього сезону є сукні без лямок, оскільки вони виглядають одночасно відверто и досить стримано – все залежить від поєднання. Якщо зверху плечі покрити болеро, то можна отримати діловий образ.

    Ще одним трендом цього року є сукні з екошкіри. Їх можна носити як сукні-сорочки або плаття оверсайз.

    Сміливим образом цього сезону стануть прозорі сукні, які дуже гарно поєднуються з топами, білизною-шортами та іноді навіть із вузькими штанами. Поєднувати можна як завгодно, головне – почуватись у такому образі комфортно.

    Як і минулого року, так навесні 2023 року досі актуальні сукні-сарафани. Плаття на довгих лямках у поєднанні з футболками, спортивними светрами та сорочками гарно доповнять ваш образ, хоча і виглядають досить шкільними. А така сукня з екошкіри додасть вашому образу стриманості та елегантності.

    Для вечірнього образу добре пасуватимуть сукні з паєтками. Разом з однотонним жакетом вони складуть ідеальний лук.

    Не варто забувати й про колір суконь. У цьому сезоні актуальним є градієнт, який вже використовують у взутті та аксесуарах. Головне у таких платтях – залишати акцент саме на них. Тож інша частина образу має бути однотонною без будь-яких принтів.

    Також слід звернути увагу на такі тренди, як сукні з підплічниками, завищеною талією, крій у стилі сафарі тощо. Приміряючи плаття, зауважуйте, наскільки вам у ньому комфортно та наскільки ви сама подобаєтесь собі в такому образі. 

    От admin